За нас

Открий мечката!

Bear.bgBear.bg e сайт за пазаруване, който предлага тениски с нашия оригинален бранд, както и редица други брандове, за едно пълноценно шопинг изживяване. При нас може да намерите стилна мъжка и дамска мода за всеки вкус и повод. Открийте разнообразие от аксесоари за жени, както и за мъже, защото всяко облекло се нуждае от подходящ завършек. Ако пазарувате за някой друг, не се притеснявайте, защото ние знаем какви подаръци искат да получат вашите любими хора!

Открийте уникални подаръци дори за най-специалния вкус! А никога не можете да сгрешите с уникална тениска по Ваш дизайн, а и не се нуждаете от повод, за да се зарадвате. Не се притеснявайте повече за бавни и скъпи доставки, защото с нас няма да имате тези проблеми.

Направихме поръчките Ви над 90лв с безплатна доставка, защото знаем, че обичате да пазарувате лесно и удобно онлайн. Ако не си доволен от покупката си, ние ти предлагаме опцията за замяна на определени артикули, защото вярваме, че връзката с клиента е най-важна. А за да я поддържаме и развиваме дълготрайно, ние държим да предлагаме само най-доброто качество и най-достъпините цени. Артикулите, които предлагаме подлежат на минимална надценка и са избрани да отговарят на търсенето на нашите верни клиенти. Ние ценим вашето мнение и вашият вкус диктува нашия бизнес. Опитът, който имаме в производството на дрехи, в комбинация с подхода ни към дистрибуцията на пазара, ни прави силни и самоуверени в работата си.

Знаем колко са важни дрехите и аксесоарите за всеки обичащ себе си, самоуверен и амбициозен човек. Може да откриете своя стил в моделите, които ние предлагаме без да се притеснявате за качеството на материите и на изработката. В случай, че не искате да избирате, направете своята персонална заявка за щампа на тениска и бъдете сигурни, че ще изглежда невероятно. Нашият сайт е за хора, които искат да намерят всичко нужно за добрия стил на едно място. А подаръците, които можете да изберете, ще сложат край на дилемите преди всеки рожден ден! Нашите услуги ще ви накарат да се върнете и да поръчате отново, защото удобството и гарантираното качество винаги ще бъдат наши приоритети. Ако имате въпроси, които искате да зададете на нашия екип, можете да използвате формата за връзка, разположена в сайта ни или да се свържете с нас в работното ни време на посочените телефонни номера. Освен това можете да ни откриете в социалните мрежи и да ни пишете.

Ние работим 24/7, за да можем да сме възможно най-полезни за вашите нужди. Обработваме вашите поръчки постоянно, а доставките се извършват в работно време от 09:00 до 17:30ч. от понеделник до петък и от 09:00 до 14:00ч. в събота. Независимо къде се намирате, можете да разчитате на нашите редовни доставки.

Партнираме си със Speedy и Еконт в рамките на България, а извън сраната се доверяваме на услугите на DHL.