Мъжки модни тенденции – Лято 2019

лято2019

Ето че вече сме месец Юни, астрономическото лято настъпи, а с него и все по честите вечерни събития.
лято2019

Какви ще бъдат модните тенденции за лято 2019

Днес се цени повече от всякога простотата и това с пълна сила важи и за трендовете в мъжката мода. Строгите силуети не са особено актуални, тъй като през тази година повече се набляга на неутралността в образа. Сега с едни дрехи можете да ходите на работа, да се срещате с приятели, да се разхождате и да посещавате не официални събития.

По отношение на начина на обличане, в последно време вниманието е насочено към кежуал стила, спорт-шик, уличния стил и милитари. Ако погледнем по-отблизо колекциите на дизайнерите, ще забележим, че жените носят широки и безформени дрехи, а мъжете отдават предпочитание на вталеното облекло. Ето защо вече е дошло времето напълно да изхвърлите широките и многослойни горнища и долнища и да заложите на модерният аутфит.

Например, младият мъж, облечен в стилно сако, риза или тениска с къси ръкави в комбинация с модерни дънки и кецове, без съмнение ще привлече вниманието на противоположния пол.


Кои цветове ще бъдат модерни

Без съмнение, всеки иска да изглежда стилно и привлекателно, особено с настъпването на пролетта и лятото. Един от акцентите в тази посока е правилната комбинация на цветовете. В зависимост от възрастта, мъжете избират един или друг цветови нюанс. Младите хора често предпочитат ярките тонове, докато по-възрастните – спокойните. Какво да изберете през настоящата година? Нека разберем заедно.

Основните цветови тонове в мъжкия гардероб за 2019-та са:

тъмнокафявото – отлично се съчетава с бежовото. Така например, бежовите панталони и тъмнокафявата риза ще се допълват чудесно. Подобно съчетание е характерно за целенасочените хора;
сините нюанси – не за първи път акцентът е сред най-предпочитаните. Той е въплъщение на баланса, хармонията и лидерството. Саката и ризите с подобен нюанс ще бъдат хит и през настоящия сезон;
новото допълнение – отенъкът велур, който е комбинация от сиво, зехтин и металик.

Източник: Теодор.бг

Може да харесате също

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *