Merchandise

Създаване на мърч чрез Bear.bg

OOpen Shop

1. Създаване на мърч

Ако се чудите как да направите стоки за вашият YouTube или Twitch канал, тогава сте на правилното място! Мислете за Bear.bg като свой личен производител на стоки, независимо дали имате един или сто дизайна. Цялостното създаване, опаковане и изпращане до крайният клиент се осъществава от нас. Нужно е единствено да попълните формата за създаване на мърч, а ние ще свършим останалото за вас.

Upload Designs

2. Изпращате ни дизайн

След като сме се свързали обратно с вас е нужно да ни изпратите дизайн или множество от дизайни, които желаете да отпечатате на тениска, суитшърт, чаша или друг аксесоар предлаган от нашият каталог (имайте предвид че се стремим да обогатяваме текущият асортимент от артикули). При получаването на дизайните от наша страна ние ги публикуваме при нас, а вие получавате уникален линк, които ще води единствено към вашите продукти разположени при нас.

 

Share Merch

3. Споделете вашия мърч магазин с феновете си!

Време е за продажби! Споделете вашият магазин с феновете, разпространете вашата невероятна стока. Добавете връзка за вашия магазин към заглавката си в YouTube, така че вашият мърч да е само на едно кликване за всички ваши абонати.

Връзка с нас

Често задавани въпроси

1. На каква цена ще се продават артикулите?

– Вие определяте цената на арикулите, които ще предлагате при нас.

2. За колко време се изработват артикулите?

– Обикновенно в рамките на 1-2 работни дни след получаване на поръчката.

3. Каква е комисионната?

– Комисионната варира от броя на генерирани продажби, както и от цената определена от вас за всеки артикул (само искаме да Ви споменем, цената ни за тениска започва от 7 лв.) така че сами можете да калкулирате какви комисионни можете да генерирате.

4. Има ли технически изисквания за дизайните?

Хубаво е дизайните да бъдат с голяма резолюция, като минималната с която работим е 650х650px. При евентуални технически несъответствия с дизайните, които сте ни изпратили ще се свържем допълнително с вас.